Навчально-методичне забезпечення кафедри

 

 

Викладач

Дисципліни, що викладає

Покотило Олег Степанович

1.            Основи фізіології і гігієни харчування

2.            Світові досягнення харчової науки

3.            Технологія оздоровчих харчових продуктів

4.            Основи біоетики і біобезпеки

5.            Сучасні наукові дослідження в галузі

Юкало Володимир Глібович

1.            Біохімія

2.            Основи біохімії і біофізики

3.            Біологічно активні сполуки молока

4.           Сучасні наукові дослідження у технологіях молока і молочних продуктів

5.            Харчова хімія

Кухтин Микола Дмитрович

1.            Технічна мікробіологія

2.            Мікробіологія галузі

3.            Контроль якості та безпеки продукції якості

4.            Науково дослідна робота студентів

Мельнічук Оксана Євстахівна

1.            Спеціальні технології консервованих продуктів

2.            Інноваційні технології галузі

3.            Проектування підприємств галузі

4.            Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі

Сельський Володимир Романович

1.            Технологія галузі

2.            Загальна технологія харчових виробництв

3.            Фізико-хімічні, біологічні основи галузі

4.            Основи технології консервування

5.            Технології консервованих продуктів функціонального призначення

Рибак Ольга Миколаївна

1.            Загальні технології харчової промисловості

2.            Оптимізація технологічних процесів галузі

Назарко Ірина Степанівна

1.          Хімія

2.          Фізична і колоїдна хімія

3.          Світові досягнення харчової науки

4.          Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів

Джур Ярослава Богданівна

1.            Хімія

2.            Загальна та неорганічна хімія

3.            Професійна підготовка

4.            Технологія полісахаридів та їх використання в харчовій промисловості

5.            Загальні технології харчової промисловості (Технологія цукрового виробництва)

Кушнірук Наталія Василівна

1.            Хімія

2.            Органічна хімія

3.            Загальні технології харчової промисловості (Технологія жирів та жирозамінників)

Шпилик Олександра Богданівна

1.            Аналітична хімія

2.            Загальна хімія

3.            Хімія

4.            Контроль якості та безпеки продукції калузі

5.            Загальні технології харчової промисловості (Технологія бродильних виробництв)

Дацишин Катерина Євгенівна

1.              Фізико-хімічні та біологічні основи консервних виробництв,

2.              Загальна технологія харчових виробництв

Вічко Олена Іванівна

1.              Загальні технології харчової  промисловості (Технологія м’яса і м’ясних продуктів;  технологія молока, технологія консервування плодів і овочів)

2.              Харчова хімія

Карпик Галина Вікторівна

1.              Хімія харчових речовин

2.              Харчова хімія

3.              Технологія сушіння

4.              Загальні технології харчової  промисловості (Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчо-концентратів)

Сторож Людмила Анатоліївна

1.              Теоретичні основи технології харчових виробництв

2.              Біохімія

3.              Основи біохімії і біофізики

Бейко Людмила Анатоліївна

1.              Технологія зберігання плодів і овочів

2.              Холодильна технологія

3.              Загальні технології харчової  промисловості (Технологія зберігання і переробки  зерна)

 2014 Кафедра харчової біотехнології і хімії